JANUARI MENU 

 

Ben je nog  in de feestelijk sfeer met bij voorbeeld verjaardagen vieren maar wil je wel een beetje op de gezondheid letten?

 

Wij hebben een goede oplossing: minder vlees en meer groenten! 

 

Van de grote chef Ottolenghi hebben wij enkele recepten om je vingers bij af te likken!

 

Cannellini bonen pureé met zoetzure champignon geserveerd op ons zuurdesem brood bruschetta

Pompoen en sesame paté

Geroosterde bloemkool met hazelnoten saus

Rode kool, appel en droge cranberries

...en meer uit de familie traditie:

Focaccia classica, of met andijvie, olijven en pijnboom pitten

Mini Panzerotti met classic vulling (tomaten en mozzarella) of vegan (gekruid tempeh) 

en voor dessert

Tart au citron meringué 

of proef maar een selectie van onze koekjes: wijn “ciambelline”, of de zachte “crinkle” koekjes in verschillende smaken: chocola en zoethout, matcha en witte chocola, citroen en amandelen; of de zanddeeg  hoefijzer met en donker chocola bedekking. 

... en natuurlijk verjaardagstaarten alleen met natuurlijke kleurstoffen gedecoreerd: minder E-nummers en meer biologisch ingrediënten!